Online könyvbemutatóink Vásárhelyről

2021. 11. 10. 12:38

Rendhagyó formában jelentkezik az idei Nemzetközi Marosvásárhelyi Könyvvásár, hiszen a meghirdetett programok többségét csak online lehet nyomon követni a Könyvvásár Facebook oldalán.

Ozsváth Zsuzsa, Kemenes Henriette, D. Mészáros Elek

 

A Holnap Könyvek egyik újdonságát, D. Mészáros Elek Albion fóliasátrai alatt című riportkötetét november 11-én, csütörtökön 18 órától mutatjuk be a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Kistermében berendezett stúdióból. A könyvet méltatja és a szerzővel beszélget Szűcs László szerkesztő.

Ezt követően ismerhetik meg az érdeklődők Kemenes Henriette Odú című könyvét, mely a FISZ kiadásában jelent meg, s számos elismerő kritikában részesült. A könyvet Bartha László Zsolt színművész méltatja.

November 12-én, pénteken 10 órától ugyancsak élő közvetítésben mutatja be Kovács András Ferenc költő Ozsváth Zsuzsa Előző részek címmel, ugyancsak a FISZ kiadásában publikált verskötetét.

Pénteken, 13 órától közvetítik a színházból azt a kerekasztal beszélgetést, amit Látóhatár ködfoszlányokkal címmel szerveztek az erdélyi magyar irodalmi és kulturális folyóiratok jelenéről és jövőjéről, Karácsonyi Zsolt (Helikon), Vida Gábor (Látó), Zsidó Ferenc (Székelyföld), Szűcs László (Újvárad) főszerkesztők részvételével.

 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk a közvetítésekre a Marosvásárhelyi Nemzetközi Könyvvásár hivatalos Facebook oldalán, az alábbi linken:
https://www.facebook.com/konyvvasar

 

A könyvvásár élő és online programjainak teljes kínálata itt található: http://vasarhely.ro/konyvvasar/programokOssza meg másokkal is!Szóljon hozzá!