Erdélyi Riport » Neked szól » 2. oldal

Évadzáró Törzsasztal dupla

Két találkozóval zárja május végén az évadot a Szépírók Társasága és a Várad folyóirat közös irodalmi sorozata, a Törzsasztal.


TOVÁBB

Mától itt a HolnapUtán

Hat napon át várja keddtől az érdeklődőket színházi előadásokkal és kiegészítő programokkal a Szigligeti Színház HolnapUtán Fesztiválja. Az alábbiakban a teljes programot olvashatják. Az eseményekről napi beszámolókat olvashatnak az Erporton.


TOVÁBB

Egy asszimiláns feljegyzései

December 14-én, csütörtökön 17 órától mutatják be a nagyváradi Illyés Gyula könyvesboltban Székely Ervin Egy asszimiláns feljegyzései című regényét.


TOVÁBB

Frenák Pál-bemutató az M Studiónál

Frenák Pál rendezésében és koreográfiájában mutatja be To_R című legújabb előadását az M Studio. A premiert a FLOW2 Nemzetközi Mozgásszínházi Fesztivál keretében tartják november 22-én Sepsiszentgyörgyön.


TOVÁBB

Krusovszky Dénes Nagyváradon

November 10-én, pénteken este 6 órakor a nagyváradi Törzsasztal vendége a Teleki utcai Illyés Gyula könyvesboltban Krusovszky Dénes József Attila-díjas író, költő, aki a Törzsasztal eddigi legfiatalabb vendége.


TOVÁBB

A Törzsasztalnál: Barna Imre

Eco, Dylan, Rilke és Salinger fordítója, Barna Imre lesz október huszadikán a nagyváradi Törzsasztal sorozat következő vendége.


TOVÁBB

Mit ér az ember, ha demokrata?

Lengyel László és Markó Béla beszélgetős könyvét (Engedd hazámat értenem) szerdán Nagyváradon, csütörtökön Kolozsvárott is bemutatják.

 

TOVÁBB

Nyáry Krisztiánnal nyit a Törzsasztal

Megkezdi újabb évadját a 2007-ben alapított, a kortárs magyar irodalom népszerűsítését szolgáló nagyváradi Törzsasztal sorozat a Várad folyóirat és a Szépírók Társasága szervezésében. Pénteken 18 órától Nyáry Krisztiánt látják vendégül az Illyés Gyula Könyvesboltban.


TOVÁBB

Felhőmesék a Várban

Felhőmesék címmel nyitnak kiállítást a nagyváradi Vilidár István Stúdiógalériában.


TOVÁBB

Varadinum – irodalmi programok

A Holnap Kulturális Egyesület és a Várad Folyóirat két utolsó Varadinum-programja az Illyés Gyula Könyvesboltban és a Szigligeti Stúdióban.


TOVÁBB